Glömde

Just det, jag glömde fråga någrasaker förut! Hur gammal är Stina-Lee och är hon tsm med pappan till barnet som hon ska få ?

PUSS <3


:)

Just det, jag glömde berätta förut att jag och Fhrida har faktiskt möbelerat om på mitt rum och det blev jätte bra =) Och så har jag färgat håret ljusare också :P
Sen kom jag på att mina muffins ska nog heta "Sara's drömmuffins" :P Vad tror ni om det ?

Recept: Sara's drömmuffins!

100 g smält smör (eller margarin)
3 dl socker
2 ägg
1½ tsk vaniljsocker
½ tsk salt
4 msk kakao
1½ dl mjöl

Sen vispar man smöret, äggena och sockret så det blir fluffigt (ca 3 min) sen har man i resten av ingredienserna. Men först och främs börjar man att sätta ugnen på 160 grader. Och sen när man har hällt smeten i muffinsformar så gräddar man dom i ugnen i 25 min, och det blir ca 20 st men det brukar inte bli mer än 16 för mig!

Hoppas att ni provar att göra dom :) Sen brukar det bli som ett "lock" ovanpå muffinsen, och varför vet jag inte men det är lite fint faktiskt =)


 Där har jag haft på en chokladsås också som jag inte vet receptet på för det är min svärmor som gjorde den :)


Sen blev jag väldigt fin i håret på kalaset också :) det var Alice som gjorde det, hon är 6 år så det är därför det ser ut som det gör ;)


Och här är efterrätten i helhet :P Glassen är hemmagjord med krossad blockchoklad i och hemmagjort kolasås som smakade knäck och hallon :) det var supergott =)

Det var det =) Hoppas ni gör mina muffins :) de är superdoga :9 Och om man gillar att de är kladdiga inne så kan man ha in dom endast i ca 20 min eller lite mindre :)
Lycka till!

Ha det bra så hörs vi imorgon =)
PUSS <3



Grattis :)

just det :) Idag fyller världens bästa låssas pappa henrik år :) Tyvärr så tror jag inte att han vill att jag ska säga hur gammal han blir eftersom att han själv tror att han fyller 29, men sanningen är att han fyller 36 :P stackare ;) Jag har iaf varit och köpt "presenter" till honom som bestog av 2 chokladkakor och en påse toblerone eftersom att han älskar choklad! Så han blev glad :)
Och imorgon så ska vi på 80 års kalas hos mormor och morfar eftersom att morfar har fyllt år :)

Jag har bakat muffins :) som jag ska ta med till Fredriks syster nu för vi ska dit och grilla :) Det är chokladmuffins med chokladsås, strössel, silverkulor och smultron på :) jag tror att jag ska döpa dom till "saras chokladmums" det låter gott :) Och jag ska faktiskt ta och avslöja reseftet för er sen men det har jag inte tid med just nu för vi ska åka strax och jag måste sminka mig först :P men jag gör det när jag kommer hem tillbaka :) men ni måste lova att ni bakar dom ;P Men man behöver ju inte ha massa saker på dem om man inte vill, man kan äta dom som diom är. Men eftersom att vi ska på kalas så fick jag göra dom extra fina :P
jaja, men nu ska jag ta och sminka mig =)
Ha det bra så länge så hörs vi sen :)
PUSS <3


Auktion :)

Idag har jag faktiskt varit på auktion :P men jag köpte inget! men tänka sig så kulturell jag har blivit :P haha xD
Annars har jag väl inte gjort så mkt idag! Har ju regnat hela dagen så det finns väl inte så mkt man kan hitta på en sån dag :P
Jaja, ha det bra =)
KRAM <3

Haj........älg

Jo rubriken, därför att fradrik (min pojkvän) säger alltid haj när han säger hej då, så då kom jag på att då ska nog jag säga älg :P det tycker jag var lite kul ;)
Idag har inte hänt så mkt förutom att vi var och fiskade med Fhrida, Klamper, Filla och Ida, jag hade napp en gång men jag kunde inte ta upp den för Fillas lina var ivägen :P så jag fick ingen fisk! Dumma han :P jaja, vad skulle jag med den till?
Vad har hänt idag då ?
Just nu har jag väldigt tråkigt! fredrik ligger och sover men jag är inte alls trött. Ska jag kanske gå upp och väcka honom? Stackars liten!
Nej, men så får det bli :)
ha det bra. Hörs imorgon =)
KRAM <3


Underbara sommaren 2008, kom tillbaka!

Godmorgon!

Eller jag har faktiskt varit uppe i en timma så jag ska åka ner till sunne och handla nu :P
Fredrik har redan åkt iväg till sin mormor där de håller på med ett projekt :)
Och ikväll ska jag va med Fhrida :) det var länge sen! har inte varit med henne sen i Lördags, men jag träffade henne en sväng i Måndas eller när det var :P
Jaja, men jag skriver sen!
ha det bra :)
KRAM <3


Till min stora förvåning...!

Det var ca 6 dagar sen jag var inne på min bloggkoll och läste, så jag hade en del att läsa, 246 inlägg, men de flesta kryssade jag bort, annars hade det bara blirvit fler och fler! men till min stora förvåning så är "Blondinbella" brunett nu :O Det trodde jag aldrig. Men jag tycker att hon passar i det för det är ju inte supermörkt!

Var ju ute och plockade svamp pch blåbär men jag hittade ingen svamp och blåbär orkade jag inte plocka :P
jaja, nu ska jag gå och lägga mig och se på film =)
Ha det bra så hörs vi imrogon =)
KRAM <3



=)

Idag har det varit sol hela dagen nästan :) och det har varit efterlängtat och skönt ! Jag har stått i hela dagen! Jag har plockat 4 liter vinbär och 10 liter körsbär :P Men det var kul =) Och nu ska va iväg och plocka blåbär och svamp!
Igår plockade vi 4 liter svamp så vi får se vad det blir för resultat idag, knappast mer tror jag :P
Fredrik och jag ska se på massa film ikväll och ha mys =) Vi ska bla se på Lilla djungelboken och herkules :P Bara tecknat! Det är såå mysigt ;)
Men nu ska jag dra =) men jag skriver sen och säger hur resultatet för svampplockningen blev :9
Ha det bra så länge!
KRAM <3

Skärpning!

Jaa, nu ska jag skärpa mig! måste börja skriva på bloggen :P men det är så här att datorn har varit avstängd de senaste 4 dagarna och jag har inte orkat sätta på den, så det är därför och plus att det har varit fryksdalsdansen så jag har inte riktigt haft tid heller :P men nu är det slut så då ska jag skärpa mig :P

Och Morfar fyller faktiskt år idag :) Hela 80 år också =) Grattis morfar, älskar dig!
Så vi ska väl dit i eftermiddag en sväng och fira honom :)
Annars har jag inte så jätte mkt att säga, ska ut och gå en sväng!
hej då =)
KRAM <3


Sry!

Förlåt för att det var så länge sen jag skrev! men jag har egentligen inte varit hemma så mkt eftersom att det är fryksdalsdansen så hänger jag mest vid Ia:s place :) men på söndag ska jag försöka börja skriva som vanligt =)
Ikväll kommer Björn Rosenström till Sunne också =) Ska bli kul att höra på  :P

Jaja, jag har iaf tydligen blivit av med jobbet för att jag ville ha ledigt en dag! Och så jävla mkt som jag har ställt upp för dom så fattar jag inte hur de har samvete! HATAR DOM!!!!! Jaja, mitt jobb sög ändå så det kvittar!
nej nu ska jag ta och gå upp och äta frukost ! Ska ju hem till Ia och 3 och en halv timma :P Haha xD Då drar vi igång :P
Hejdå !
KRAM <3



!

Vi var ju och fikade hos Fredriks syster igår =) fick en jätte god efterrätt :)


Och här om dagen så var jag ju ute och plockade smultron till min paj :) men smuldegen räckte inte riktigt till så det täckte inte alla bären :P





 Jaja, men den var god :D

har riktigt tråkigt!

Stämmer, jag skulle kunna spy, så tråkigt har jag ! Fredrik har åkt iväg och fiskat och jag FICK inte följa med :( Jaja, skit samma! det är väl ändå inge kul att vara med om han inte vill ha med mig!

usch, fy fan jag vill verkligen inte jobba imorgon! Jag ska vara helt ärlig och säga som det är. Jag grinade förut för att jag inte vill jobba imorgon. Usch alla är så jävla otrevlöiga. Jävla slyner allihopa! Jag har jobbat där sen i mitten av juni och det är typ inte en jävel där som har sagt ett ord till mig! Oj va man känner sig välkommen. nej jag hatar mitt jävla fittjobb! Funderar på att säga imrogton när jag har slutat för dagen att jag inte trivs så jag slipper den där jävla skiten!


drar till Sunne snart!

Nu ska va snart åka till sunne efter att fredrik har duschat :) då blir det shopping i stora sunne :P Haha xD
Fhrida kanske ska med också:) för hon åkte aldrig till karlstad! Ska ta och ringa henne snart :)
Hörs sen :)
hej då
PUSS <3

11.11

Har nyss gått upp och det regnar :( Vad ledsen jag blir när det ska regna hela tiden :( Och snart är det ju FRYKSDALSDANSEN också och då får det ju inte regna :S nej nej, då ska det vara varmt och härligt :)
Och jag kanske får ledigt på fredag och jobba in det någon dag till veckan :) det skulle vara så otroligt snällt och skönt om jag fick det :) , men jag har en känsla av att det inte går för att det behövs folk :( Och jag vill inte jobba för jag vill ut på torsdag :( :(

Vi ska snart åka ner till sunne så ska fredrik köpa ett par jeans och jag ska köpa en mascara för min har tagit slute nu nästan :P
Hmm, jaja, vad händer annars idag då ? Ingenting :( Fhrida har ju åkte till Karlstad :( Men jag kanske får träffa henne imorgon :) Eller senare!
Men imorgon ska jag jobba och det har jag verkligen ingen luste med ! Tänk er, stå vid 3 olika varma jävla äckeldiskar och bara diska hela dagen, tycker ni att det verkar kul ? :O Nej just det. men jag fpr pengar iaf :) Jag jobbade 2 dagar i juni och då fick jag ju lönen i juli och jag tjänade 1810 kr2 dagar :) det ni :P
nehej, nu ska jag ta och läsa andras bloggar :) det är kul :D
PUSS <3


10.53

Nu är klockan 10.53 och jag har nyss gått upp =) Fredrik ska iväh och klippa sig kl 12 men han har inte gått upp en, men jag vaknade av hans klocka så jag fick gå upp! Så därför funderar jag på att skita i att väcka honom så han missar tiden? ;) Nää förresten han har blivit så långhårig så han behöver klippa sig :P

Nej, vad ska man hitt apå idag tro ? Det regnar inte iaf så man kanske kan åka och fiska =) det är mysigt :D Fredrik kanske kan ta med sig Fhrida hit efter att han har klippt sig =) den idén gillar jag :) Men jag får ta och ringa till fhrida lite senare så att hon är vaken :)

Jaja, vi hörs sen :)

KRAM <3 / Sara


God...

...natt alla :)
Hörs imorgon!
KRAM <3

....

Snart börjar det en film på kanal 5 om Anna NIcole Smith liv :9 Kanske skulle vara kul att se den :) Får se om jag är hemma då :)
Vad gör alla nu då ? =)

Regn!

Regnet öser ner hela dagen!
jag har iaf varit och fikat med mormor och morfar =) det var mysigt :) Fick penagar också för att jag har namnsdag ;P
och nu har jag äntligen fått träffat fhrida =) Så nu är vi hemma hos klamper med fhrida, han, stoffe, fredrik och jag =)
Har hunnit med att träffa mamma en sväng också =)

=)

Mormor ringde till mig nyss och sa att jag har namnsdag idag :) "Sara" som är mitt tilltalsnamn :) Så jag ska med henne och morfar och fika sen !! Mysigt :) 
Usch, jag har varit vaken i 2 och en halv timma och jag har bara suttut vid datan och sett på TV :S Och fredrik ligger och sover än!  men jag tror att jag ska ta och ringa Fhrida nu, för jag sa att jag skulle ringa henne runt 12 och nu har ju klockan passerat det så nu boprde hon väl vara vaken ;P Ska ta och påminna henne om min namnsdag också som jag inte ens själv visste om :P hahah :) Bra att jag hänger med :)
men vi hörs sen kanske :)
KRAM<3 / Sara



Vädret

Vädret är dåligt :( Blir nog inget fiska idag heller :( Men idag ska jag iaf träffa Fhrida för det är ett måste :)
Men jag fick iaf prata med henne i telefon igår en hel del :D det var ju kul =)

Som vanligt är jag jätte trött och borde egentilgen sova mer, men det är inte så lätt när det ligger en annan och snarkar bredvid :S
Inte många dagar kvar tills fryksdalsdansen heller :) det ska bli kul =) men jag ska ju jopbba också :/ Inte likla kul! men jag jobbar på dagen på Onsdag och Fredag mellan halv 10.30-16.00 så jag ska egebnsligen inte klaga eftersom jag har världens bästa jobbtider :)
Jaja, men vad ska man hitta på idag då istället för att fiska? Jag ska till mamma iaf men det blir inte förrän senare skulle jag tro =) Va fan, jag har varit vaken i 10 min och jag känner erdan att jag är uttråkad :S Men det är ju bra att jag har min blogg att skriva på :) haha :) Nej nu ska jag ta och läsa andras bloggar =)
Ha det bra så hörs vi sen :)
KRAM <3



trött

fick inte träffa Fhrida idag heller :( Nu har jag inte sett henne på 9 dagar, och det är rekord på över ett år. Vi har inte varit ifrån varann så här länge sen i mars eller april förra året, dså det känns lite tråkigt :( Men i morgon ska vi fiska iaf :D Det ska bli kul :P
Men nu ska jag gå och fortsätta och kolla på 101 dalmatiner :P Går på kanal 4 men den har snart hållt på en tijmma för den som vill kolla :)
Imorgon blir det även bada om det är fint väder och så ska vi hälsa på mammi :)


Haft en bra dag ? :)
KRAM <3


Wiie :)

Idag äntligen ska jag få träffa min efterlängtade bästis Fhrida :D Fick höra hennes röst för första gången igår på en hel vecka :) Och hon hade haft det bra, men hon tyckte att det var lite för varmt :P Sööt ;)
Ska väl snart ringa till henne och väcka henne om hon inte redan är vaken :) Så då blir det att åke ner till henne och krama henne :) Längtar :) Det är farligt att va ifrån varann så länge :P

Snart är det fryksdalsdansen också =) Och det märks för nu har alla norskar kommit ;P 
Ska iväg och bada sen tror jag :) Kanske ska försöka få med mig Fhrida, men hon kommer väl tycka att det är jätte kallt i vattnet nu när hon är van vid det varma havet i mallorca! Men men, jag får väl ta och försöka :) 

Något kul ikväll?? :) Har ingen lust att sitte hemma bara :S
Är lite smått arg på min pappa också ! Jag ska få pengar av honom, men jag har inte fått tag på honom på hela veckan eftersom han jobbar i norge så är han svår att få tag på och mobilen har han ju aldrig på och nu verkar det som att han inte ens kommer hem den här helgen! Kul att han säger det till sin oong! Jaja, får väl försöka ikväll, men jag skulle behöva byta några ord med honom helst innan 2, men det verkar inte som att jag hinner det så jag får väl byta med någon annan då =)  
Nej, nu ska jag ta och ringa till fhrida :)

hej då :)


Smultron!

Har jobbat nu! Härligt med pengar trots att det tar emot att jobba :S Men men , nu har jag det gjort iaf och ska inte jobba förrän på Onsdag och ferdag nu =)
Har varit ute och plockat jätte mkt smultron :D Men när jag skulle gå ner för en slänt där det var stenar under mossa som jag halkade på och slog en volter alldeles vid vägen (tur att det inte kom någon bil förbi :P) så försvann alla smultron ur min burk så jag fick gå och plocka nya! Blev inte lika många men några blev det :)

men nu ska jag iväg och ta ett dopp och plocka blåbär för sen ska jag göra en blåbär/smultron paj med vaniljsås :) Jättegott låter det tycker jag :)
Hörs sen kanske :)



...

Det blev jobb idag så nu drar jag iväg! Tror jag ska jobba Onsadg nästa vecka också!

Idag :)

Idag kommer Fhrida hem :) Längtar efter henne :D men jag tror inte det blir nått med att se henne förrän imorgon! hon är nog ganska trött nu :P
Chefen ringde, skulle säkert fråga om jag ville jobba men jag orkar verkligen inte så jag svarade aldrig, men jag sitter här och funderar på om jag ska ringa upp! det är ändå 450 kronor på 6 timmar. hur ska jag göra?
nej fuck no, inge jobb för mig! Eller ? Fan va jag tvekar då :s
Kanske ska gå ut och plocka blåbär istället och göra en paj :) Gött gött :)
Nej fan jag ringer!



Saknar dig gullungen :(

Fhrida är fortfarande i Mallorca! men jag drömde en sjuk dröm förra veckan. Jag drömde att fhrida hade åkt hem Från mallorca för att hon skulle få besök av en kompis från uppsala (du vet vem jag menar :P) så hon åkte hem och jag tyckte det var så konstigs att jag spratade med henne, men jag visste inte varför jag tyckte att det var konstigt :P men sen kom jag på att det var ju för att hon egentligen skulle vara på mallorca ;P helt sjukt.
Sen berättade jag om drömmen för Ia och hon tyckte det var konstigt! sne några dagar efter så frågade Ia om Fhrida hade åkte tillbaka till Mallorca, jag ba:va ? Ja men hon hade ju åkt hem för det kom någon. Så hon hade inte fattat att det var en dröm :P haha :) det var lite kul.

Va hemma hos Ia och grillade igår =) det var mysigt! sen gick vi till strandcafé och var där ett tag =)
Hennes lilla kisseunge och min vovve blev ganska bra kompisar efter ett tag =) Men hennes katt fräste åt min hund så hon blev rädd :P Stackare =)
Nu måste jag försöka få upp fredrik, han spver bort hela dagen som vanligt! Själv gick jag upp för 3 timmar sen ungefär ;) Kanske inte rikigt men :)

 <3<3

Glass :)

Nu känns det som att det var en evighet sen jag skrev på min blogg :P och det är det väl kanske! jhar varit i Göteborg och hade det jätte kul och härligt :) va på liseberg och Shoppade. det var riktigt kul måste jag säga.

idag har jag varit med Ia och ätit glass :) och ikväll tror jag att det blir bilbingo med ia, pär och fredrik :9 men det får vi se senare.  Vi har varit hundvakt idag också :P
Längtar efter Fhrida som fortfarande är i mallorca :( men jag kanske får träffa henne på lördag om hon orkar och om hon har kommit hem, men det tror jag att hon har gjort !
det var länge sen solen tittade fram rikigt ordentligt tycker jag! Lite tråkigt. '

Sov hos mamma inatt också så jag va med frida igår ;) Vi va ute och åkte moped i regnet xD Va iväg och köpte godis till Henrik :) gott gott!
Jaaa, det var detta inlägget :)
Puss :) <3


Haha :)

Måste bara få slänga ur mig en sak! det bar en tjej antar jag som hade skrivit att hon trodde att jag var avundsjuk på kissie bara för att jag hade skrivit att jag tyckte att hon var ful m.m ;) Sen skrev den tjejen till mig att jag var ful och hade inget speciellt, jag antar att du ser för jävlig ut då kanske och att det förmodligen är du som är avundsjuk på mig lilla gumman ;)


10 Juli 09.40

Sim vanligt så vaknar jag tidigt! Så nu sitter jag och är spänd inför göteborg imorgon :) Ska bli skit kul :D
Liseberg imorgon ;)
Ja, jag får väl skriva mer sen för nu har jag inte så mkt mer att säga förutom att det känns som att jag har ganska mkt att göra idag :S

2 dagar kvar !

Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi drar till göteborg :) längtar!

Jag har bestämt mig att jag klarar inte av att lämna bort mina katter.. Hur skulle jag kunna göra det när jag har haft dom så länge som jag kan minnas ungefär. Att jag ens har tänkt tanken! nej jag ska helt enkelt börja va hos dem mkt mkt oftare1 så är det bara. Har man djur så ska man ha ett ansvar över dem också! och jag tänker inte svika dom genom att lämna bort dom! Aldrig i hela mitt liv. De är ju mina bäbisar!

 Ia är som min högra hand :P

:'(

Jag är ledsen :(
Jag ska lämna bort mina katter :(
Mina älskade katter <3<3
Hur ska jag klara mig ?
Om jag aldrig mer får se dom?
Mamma och jag ska sätta in en annons i tidningen imorgon :(
Gråter bara jag tänker på det :(

Jag vill inte..
men jag vet att jag måste, det mår de bäst av!

Kommer sakna dom :(
Vill att de ska ha det bra!
Blir de ledsna?  
Förstår de?
Kommer de sakna mig?
Om ingen vill ha dem då ?
Vad händer med dom då ?
Jag drömmer om att de har det bra!
Tänk om de alltid haft det.
Vill att de ska stanna med mig :(
Jag vill inte lämna bort dom!
Jag vill inte...






tågbiljetter :)

Nu har jag letat som en galnin efter mitt bankomat kort! och efter mkt letande så hittade jag det i fredriks bil intryckt vid sätet och under minha strumpor :P Lätt ställe att hitta ett kort på ;)
men men, nu när jag har det så ska vi iaf bställa tågbiljetter till efterlängtade göteborg som vi åker till på Lördag nu! ska bli kul :)
Nu sitter jag hör och på tjatiga magnus som bara tjatar hela tiden.... Usch på han ;)
henrik får lov till att hjälpa oss med att beställa för jag vet inte hur man gör :P (Sopa) ;)
får se om jag kanske hinner träffa Fhrida en sväng sen också =)
Jaja, ha det så bra alla =)
hej då :)




Göteborg till helgen!

Japp! Då bär det iväg till göteborg till helgen :) Ska bli riktigt kul tycker jag =) Nu har vi hotell bokat och det känns skönt! Så det blir inget jobb för mig till helgen :P Annu skönare.
Idag ska jag iväg någonstans och kolla på moraträsk ;P Haha :p
Och ikväll tror jag att jag ska sova hos mamma! beror på när vi kommer hem. Men jag tror att det blir så :) Mammmi :)<3
Ja jag har väl inte så mkt mer att berätta om , allt för nu :P
Hej då =) 

 Åk inte din baaaajkörv :'(

Dåligt väder hela veckan!

Oj vad jag har varit dålig på att skriva på bloggen :P
Såg en hemsk upptäckt på vädret nu! Det ska bli regn hela veckan och jag slår vad om att det är bara för att jag är ledig hela veckan :( Jag har jobbat så mkt nu och när jafg har varit ledig så har jag badat och solat så det är därför som jag inte har skrivit nått här ;) Men men!

Mamma har iag genomfört sin operation och det gick bra =) Hon ska gå med gips nu i 2 veckor! Jaja, det klarar min supermamma :D.
Och om 2 veckor, alltså näst bästa helg 17-18 Juli så tror jag att det bär iväg till Göteborg med Fredrik, Ia och pär ;) Vi letar hotell för fullt :) Vet ni något billigt hotell i Göteborg så hör gärna av er :)
nej nu ska jag gå ut och säga till vädret att jag vill ha soooooool !
ha det bra
Puss!


RSS 2.0