Skola igen :(

Aha, så började skolan idag igen då :( DÖDA MIG SAKTA!! säger jag bara !! Skulle göra vad som helst för att få lite sommmarlov nu. Ska sova hos mamma i2 nätter nu =) mys! Mamma ska färga mig sen när jag kommer hem också :D Ska blir ljus sörru :P
Sitter på verksta´n nu :P Fredrik ska lämna någon grej till sin cross som Henrik ska vara så snäll och svetsa :D
Blir ite mkt Fhrida de här 2 dagarna :( Ser mörkt ut :( 
 
Imorse va jag jätte glad för att det var fint väder ute :D Men det var kallt och sen blev det bara massa moln på himlen! Men nu verkar det som att det tar och spricker upp igen :) Wiie :D

Fick ett schema idag i skolan där vi ska skriva upp hur mkt vi tränar på gympan och på fritiden :D Vi ska skrivá vad vi gör och hur länge vi gör det :) Så jag ska nog ut och gå med Sintra sen ;)
Har massa skit som jag måste göra i skolan :( Har kursprov till veckan i pedagogiskt ledarskap :(

Men en glad nyhet är ju iaf att jag fick tillbaka mitt lokala kursprov i Svenska idag :D Och jag fick faktiskt VG- :D riktigt nöjd må jag säga ;)
Nöjd att jag hade så mkt att skriva om idag också ;) Kanske lite meningslösa saker :P Haha xD
Ska snart åka till mormor och morfar och hälsa  på ett tag innan Henrik har slutat =) Nu var det länge sen jag såg dom :( Typ 3 veckor :( Men det ska det att bli ändring på nu !!

I helgen så stod det en stor grävling på min gård och jag trodde dum som jag är att det var en katt ;) Haha xD Men när jag insåg att det var en grävling så sprang jag in till pappa och nästan grät :P haha ;)

Som vanligt så ringde min lilla Sintra till mig förut och tjatade på att jag skulle komma och leka med henne ;) Kunde inte säga så mkt annat än ja!! Jobbigt att ha småsyskon ;) haha xD

Nu hoppas jag även att Fhrida är nöjd över mig idag :D Och nu skriver jag en sak som bara hon och Ia fattar ;) 3 st idag bara ;)
Sen hoppas jag att Fhrida är stolt över mig att jag ska sova hos mamma i 2 nätter nu och att jag fick så bra på provet ;)

Nu måste jag ta och åka till mormor och morfar men först måste jag gå till Henrik och säga att han ska hjälpa Fredrik och Svetsa :D

PUSS hej =)


Kommentarer
Postat av: f

0 för mig :) saknar dig redan

2009-04-20 @ 17:59:35
Postat av: Sara

Hihi =) Duktig ;) Saknade dej också :P Men nu är du ju här :)

2009-04-21 @ 18:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0