Ännu sjukare :(

Följde med till Hovfjället idag med klassen för jag tänkte att det kanske inte blir så mkt värre om jag följer med. Men nog fan blev det värre :S Blir hemma från skolan imorgon!
Imorgon och på Torsdag ska jag sova hos mamma :)

det var iaf kul¨i Hovfjället idag och man räknar bort att jag blev sjukare. Ia och jag va grymt bra på stafett när man satt ihop i varandras ben :P Sen va vi bra på att ta ikapp fast att vi låg ner när det var vår tur att starta ;)
Grillade korv och hade skidtävling :D Det var kul ;) Våran gympa lärare drog till med en dans också ;) Haha xD

Va och klippte mig igår och det var nog det hemskaste jag har gjort på länge. Skiiit kort :S

Nej nu har jag inte så mkt mer att säge ;) hejdååååå :)

V I L L  H A  S O M M A R  2 0 0 9 ! !

Lite halv sjuk :(

Idag var det faktisk tillåtet att åka hem! Jag har snor i näsan :( Men det gör inte så mkt för Magnus tycker att jag är så cool :)
Hoppas att jag kanske känner mig bättre tills imorgon för då ska hela klassen till Hovfjället och åka längdskidor och leka lite :D Själv tycker jag nog att det skulle vara roligare att åka utför :D 
Nu sitter jag på Verksta´n och snorar. Mamma gick nyss ut och gick med Sintra =) sen ska jag följa med mamma hem ett tag och sen kommer Fredrik och hämtar mig =) Och då hoppas jag att jag får va lite med Sintra =)
Nej, nu ska jag och Magnus tända holk ;) ha det bra :D Ta dig i rööööööööven ;) !!!

Kokande bil ;)

Idag var jag, Fhrida och Fredrik på modevisning ;) Det var bra, fast det blev lite drygt efter ett tag ;)
Sen var vi in på Coop och köpte lite chips och dricka ;) fhrida la sig bland chipsen och grät Haha xD Eller försökte iaf ;)
En dramatisk hemresa från Sunne till Torsberg.
Sara: Det ser ut som det ryker i bilen. Asså shit det gör verkligen det :S
Fhrida: Va?
Sara: Jaaa Fredrik stanna!
Fhrida: Men hallå? Stanna då!
Fredrik: Ja
Sara: MEN STANNA DÅ FÖR FAN!!
Fredrik: Men jag måste väl för i helvete ha någonstans att stanna. Jag kan väl inte stanna mitt i vägen!!!!
Sara:Nehej!
Fredrik: Jävla biljävel! Jag ska iaf ha en ny!
Sara Hoppas på att det blir en volvo 740 ;)
Fhrida: Oj, vad det ryker.
Sara: Jag räddade iaf drickan ifall bilen skulle börja brinna..
Haha xD Faan va sjukt ;) Sen fick Nicke komma och fylla på vatten i bilen för det var tydligen slut och det var kallt i bilen för fläkten funkade inte heller ;) Men nu tror jag att det mste funkar som det ska ! Och Fredrik har nyss haft in sin bil på verksta´n för att fixa bromsbeläggen eller vad det heter =) och nu låter det bra :)
Fhrida pkte nyss hem så jag ska sätta mig och läsa och se på fotboll =) Sverige-Porugal =) Hejja Sverige ;)
Hejsvejs  <3

Trött dag =)

My life is brilliant.
My love is pure.

Och Fredrik ligger och sover!

Här om dagen var det vår med rinnande bäckar, och nu är det helt plötsligt vinter med rinnande bäckar :S
Jag vill ha sommar!
Hoppas sommaren 2009 blir snäppet bätter än 2008 =) Om det går alltså ;)
det lutar mot en myskväll hemma hos Fredrik ikväll =)
Mkt kul på Tv:n ;)
Lyxfällan
Robinsson 2009
Fotboll Portugal-Sverige
The fast and the furious
Blir nog tyvärr svårt att hinna med Fhrida idag :(
Hon är hos sin systeryster och tar kort så jag får inte tag på henne :(

Nej vet ni vad! Nu ska jag först spela lite spel och sen ska jag gå och väcka Fredrik =)
Jag har faktiskt låtit honom sova i 45 min nu ;) Haha xD

=)

Ny mobil!..Äntligen :D
Har 2 och en halvtimmas rast =) Jag och Ia sitter vid datan :) Går bra att ha lång rast då =)
Sen blir det nog Fhrida och kanske dra till Ia och kolla på let´s dance finalen :)
Sen kanske man ska träffa Sofie Wahlund från Arvika också =) hon skulle komma till sunne :) Men det får an se hur de blir med den saken =) Fhrida är iaf säker =) Lite senare iaf =) 
Älskar min nys mobil =) 
Ska gå ut och ringa till Fhrida nu :) 
 

Ny mobil =)

Nu är det klart ;) det blir en ny mobil på Fredag eftermiddag =) Ska hämta den efter skolan på inovia till Fredan ;) ROSA.
Fick lite ångest sen att den kanske är lite barnslig, men å andra sidan så har jag ju en röd nu så varför inte fortsätta på dem fronten ;) Haha xD En sak som är lite besviken på är att det inte är något skönt headset :S Men jag kan ju använda det gamla ;) Eller iaf den delen som ska jaga i öronen ;) Man kan lyssna 2 st ;) haha xD
3.2 megapixel kamera ;) Duger för mig ;) är ju van vid 2.0 så detta blir perfekt ;) Fick den faktiskt 100 kronor billigare :D Snällt :)

Engelska suger och Ia är inte här idag heller :( Men jag börjar vänja mig nu ;) haha xD Men hon har lovat att komma imorgon :) Och det man har lovat måste man hålla :D Känn ingen press men så är det ;) Haha xD

Bada på gympan :S Usch! Glömde mina allergitabletter så jag får väl en allergisk chock :S Fast man får hoppas att det går bra =) Kanske inte får utslag alls idag om jag har tur ;)
Jaja :) Men nu måste jag skriva på min engelska uppsats :S Blir fan aldrig klar med den :S Spelar bara massa spel istället :) Mkt roligar =)
Får se om man hinner se sötongen Fhrida idag också =)
H O P P A S < 3


Trött och förkyld!!

Sitter i skolan på första lektion nu. Drygt. Typ världens tråkigaste lektion skulle jag tro :S
Sov hos mamma inatt :D Det var mysigt =) Fick mysa lite med Sintra, Petsson och Lucifer =) Fast Petsson är mest tjock ;)
Idag ska jag och kolla på en mobil efter skolan =) Och om den jag vil ha fins i Sunne så ska jag köpa den till Fredan ;) Annars blir det inte förrän andra Fredan :) Men det går ju bra det också ,) Har iaf en ny mobil inom 2 veckor =) PÅ expert var den slut men de skulle få in nya typ2 eler 4 April så det är ju typ snart =) Så jag ska kolla på Inovia och Volvo och om den finns på nått av de ställena så har jag den på Fredag eftermidag =) Det är en rosa w595i ror jag den heter ;) Inte den nyaste men jag tycker den är snygg och billig =)

Barn- kultur och fritidsverksamhet SUGER!!

Hmm, jaja nu måste jag jobba här :S HARD WORK!!

Ta er i rööööven!! ;)


Överaktiva klasskompisar!

Har Fritidskunskap nu ! Världens tråkigaste lektion :S Men men, jag överlever eftersom Anders sitter bredvid mig :) Annars är dagen rätt värdelös efteresom Ia inte är här idag :( Får klara mig själv idag asså! En viss person pratade bvara i morse men sen när den upptäckte att det fanns fler personer här så sket den väl i stort sett i mig..

Ikväll blir det att va med Fhrida hoppas jag =) Och kanske sova hos mamma :) Älskar det fast det blir inte så ofta tyvärr :(
Saknar henne massor hela tiden :( Annars så ska jag nog sova hos henne från Torsdag till fredag =) någon gång den här veckan måste det bli =) kanske 2 ggr till och med :) Då blir hon glad :D
jag är trött på skolan ! men än är närvaron i topp för den här perioden :) de två andra har inte varit så bra.. Men jag har lovat min mamma att skärpa mig, och då blev hon glad :D

Inte nog med att det är mkt ljud hemma hos mamma bara genom att Sintra finns och att jag har världens bästa låtsas pappa som tjatar hål i huvudet på mig om godis varje gång jag kommer dit;) 1,8 kg påskägg hade han köpt igår när jag kom ;) nu har han även köpt en jävla tupp till sintra som låter så jävla plågad när man vänder på den ;) haha xD men det gillar vi :) eller hur Sintra?
Nej nu måste jag börja och jobba :/ Hatar det. Plus att idag har jag inte haft med en enda jävla bok till mina lektioner och jag har redan tredje lektionen :S Suck !! Snart mat iaf.. Nått äckligt som vanligt antar jag :S

Nej skärp dig nu Sara!! Sätt igång och jobba!!    OKEJ :@


Tjockis dag ;)

Igår blev det en helkväll med fhrida =) vi gjorde 6 filmer ;) Haha xD Sen åkte jag hem till Fredrik typ kl 2 ;) Då va man lute trött ;)

Men idag blir det nog bara att ta det lugnt :) Beck ikväll ;) I guds namn.
Hade tänkt åka och hälsa på mamma. Kanske blir ikväll när Fredrik är körklar ;) Va ju ute igår!
Kanske blir att sova hos mamma inatt :) Får se :)
Har inte så mkt mer att berätta idag ;)
Vill ha sommar nu så jag kan cykla ner med Fhrida i diket ;)


Sovmorgon =)

Det var ett tag sen jag skrev nu :S Får ta och skärpa mig lite nu :)
Idag hade jag sovmorgon så jag sov hos mormor och morfar för att få sova lite längre ;) men det gick ju inte så bra eftersom det är så ljust på morgonen hemma hos mormor och morfar så jag vaknade typ kvart över 7 av ljuset och mensverk :S Men det gick över när mormor kom med värmedynan till mig ;)
Sen vaknade jag typ halv 9 igen av att värmedynan hade blivit så varm så jag svettades ;) Haha xD
Jag hade i allafall dog tid på mig att göra mig iordning imorse ;) hann läsa lite i min deckare också ;) Har typbara 100 sidor kvar nu ;)  

Ikväll kanske det blir till att dra till Elin ;) men bara om Ia blir med ;) Saker och ting börjar på att bli lite konstiga tycker jag :S
Sen får man ju se om man är välkommen också med sin bästa vän Fhrida. Det kommer ju trotsallt kanske bli lite drama ;) Beror ju på vilka som kommer ;)

Sen får jag se vart jag sover inatt ;) Jag hoppas iaf på en sovgäst Fhrida :$ men det får jag väl inte :( Men men, jag får se vart allt leder oss ikväll :D
Nu måste jag skriva lite på min engelska uppsats :S Hard Work!!

Hejdå =) PUSSPUSS <3


Skola!

Dryg dag idag? Japp! Har 2 timmars rast nu :S drygt? Japp. Får se vad det blir till att göra nu då :S Antagligen bara gå runt och se almänt dryg ut ;) Hoppas man kan sitta kvar vid datan ett tag =)  Får höra vad mamma Ia säger :D Haha xD
Funderar faktiskt på att sova hos mamma inatt =) Beror lite på hur hon jobbar =) Och lite på Fhrida också ;) Men det lutar nog mot mamma =) Jag tror att hon jobbar kväll så då kan jag åka med henne hem då =) Kul kul ;) Får träffa Sintra lite också!! SÖTNÖT <3
Nej nu ska jag spela lite spel som vanligt när det finns tid över vid datan :)
Pusshej <3


Fhrida Fhrida Fhrida och lite Fhrida :D

Nu sitter jag och har fritidskunskap ;) Jag och Ia sitter och pratar lite skit :P haha xD Ta inte illa upp alla där ute ;) det är nog inte om just dej ;)
Igår var det födelsedag men nu är den över :( men det kommer mer paket snart :) Av Fhrida och Mammii =)
Jag fick pengar, örhängen och en hårfön :D Men som sagt det kommer mer :D
På min födelsedag så tyckte jag att Fhrida kunde ta sig i rumpan ;) fick inte se henne på hela dagen p.g.a en bööööööög :D Haha xD FAST VI HADE BESTÄMT!!
Men men, får väl hoppas att du hade det kul iaf :D
Nu ska jag försöka jobba lite ;) fast först ska jag nog spela lite spel ;)
Puss hej =)


FÖDELSEDAG!

Idag fyller jag år =) Har fått mest pengar :) men det kommer mer paket till helgen eller nått :D Har inte såm kt mer att skriva idag faktiskt!

SARA 17 ÅR :D

Drygt!

Sitter i skolan nu och har en skiiiit lång rast :S Men jag är glad ändå för jag sitter med världens bästa Emma Lander och ska spela spel nu ;)
Sen är jag jätte glad för att Fhrida kanske ska komma till Torsby och hälsa på mig :$ :D Vad är jag mer glad över då ? Jo att jag kanske ska åka bil hem idag :D Det är jag jätte glad över :D Och att pappa hittade mina örhängen igår :D sen är jag glad för att jag och Fhrida ska ha kul imorgon och kanske ikväll :)
Det blir väl till att sitta vid datan i typ 1 och en halv timma =) Gött :) Sen blir det en dötrist lektion och en som går an :)
Hoppas pappa ska bort ikväll fhrida så vi får ha huset för oss själva =) och imorgon också ;) Annars får vi väll åka pulka efter Klampers bil som Munk sa att han skulle göra för att det var nog fullt i bilen ;) haha xD och idag är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller år =) Hurra hurra hurra!
Lisa va dryg på matten idag ;)
Jag och fhrida ska nog ha ett eget rocktema redan imorgon kväll ser det ut som i det här läget ;)
Nej nu ska jag spela spel =) Hej då :)







Borta är dom :(

Jag har tappat bort mina jätte jätte fina örhängen :( Jag är jätte jätte ledsen :( Hade ju tänkt att jag skulle byta idag och var jätte jätte glad. Men istället så var jag tvungen att bli jätte jätte ledsen :( Jag får be pappa köpa ett par nya åt mig imorgon. Jag är verkligen hur ledsen som helst över det :( det käns inte alls kul :( jag har ju letat överallt :S
De var mintgröna !!



MIN PAPPA ÄR JÄTTE BRA :D HAN HAR HITTAT MINA ÖRHÄNGEN :D TACK :)

11 Mars och massa Fhrida för hoppningsvist :D

Idag är Sara trött. Sara vaknade nyss. Skulle gå upp och sätta mig vad datan för jag visste att Fredrik va i Torsby men en tråkig nyhet när man går in i datarummet. Där sitterFredrik :@
Ikväll hoppas jag att det blir massa Fhrida när Fredrik har träning :D Och massa filmer :)´

Igår fick mamma åka till Karlstad till vetrinären med våran hund Sintra. Hon hade varit med min bror på jobbet som vanligt. Hon började spy. Och det blev mer och mer. De var oroliga först att det var glykol eller vad det heter som hon hade fått i sig, men veterinären trodde att det bara var en handske. Tur att hon spydde mkt annars kanske det hade behövts en operation. Så stackaren fick inte äta eller dricka nått igår. Fatta vad hungrig hon maste ha varit :S Usch. Så nu ska jag ringa tioll mamma och fråga hur det är med Sintra :D

Vi har ju redan ett program som sänds på TV4 ikväll kl 20.00. "Gunn-Britts Hallonhylla" MISSA INTE DET!

Det försvinner bara mer och mer saker hemma hos Fhrida :S Ingen vet vart det tar vägen. LÄSKIGT :S

Idag ringde han. Ett samtal jag har väntat på länge! Självklart tackade jag ja. Det blir Robinsson 2009 nästa.
Massa spindlar, massa sol, massa regn, massa oska, massa äckliga djur,  massa människor som kommer gå med i olika packter mot varann, massa hav, massa konstig mat, massa palmer, massa kokosnötter och MASSA TÄVLINGAR.

SÖNDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR SARAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA :D

Förresten så är mina gratis sms slut :( Så om ni vill nått så får ni gärna ringa för jag kommer va väldigt snål nu ;)



10 Mars

Idag bär det iväg till Karlstad :) Ska vara med Fhrida i skola eftersom jag själv är ledig i 3 dagar :) Det blir väl mest data för mig där borta :) Men innan jag åker dit så måste jag sminka mig, platta håret och äta frukort :) Duschen är redan klar :D Men jag får väl skriva lite mer när jag kommer dit =)
iiiiih xD




Nu sitter jag på Fhridas skola =) Kul kul ;) haha xD nej det är faktiskt lite drygt :P Men jag får väl skylla mig själv eftersom jag absolut skulle med ;)
Men ikväll blir det till att göra lite film och se på hockey med Fhrida, Ia och Moa. Får se om jag och Fhrida har tålamod till att stanna kvar och se hela :P Jag har ju trottsallt bara min skinnjacka med mig :S Brrr KALLT!
Söndag är ingen vanlig dag för det är saras 17 års dag Hurra Hurra Hurra :D

9 Mars

Vaknade nyss med min vanliga vackra morgon frisyr ;) Ska gå och duscha, och sen kommer mamma och hämtar mig. Och då bär det av till Torsby.
Det kan hända att det blir lite Fhrida sen ikväll när Fredrik ska på träning :D hoppas hoppas :)
Jag kan ju vara snäll även här och efterlysa Fhridas pengaskrin. Det har varit försvunnet i några månader nu. Det är gjort av trä och det är en klurig öppning. Så om nu har sett det så kan ni ju höra av er till mig eller Fhrida!

Igår kväll upptäckte jag att jag har inga tights eller smink hos Fredrik :S Faaaaaaan! Glömde det i Sunne :S Får väl sminka mig i bilen påväg upp till Torsby :P Hur ska man se ut efter det? :S
Men men nu måste jag duscha :) Får se om jag skriver nått sen :D
Jag börjar på att bli väldigt trött på all tö som har börjat nu :S Ge mig en knutta sommar då :)


Blogg :)

8 Mars
Idag har jag gjort en blogg :) Kul kul :D
Gött att vara ledig Måndag-Onsdag :) Men jag måste ändå upp till Torsby imorgon för jag och mamma ska dit på mentors-samtal :S Är lite nervös. Har ju trots allt några frånvaro timmar :S

Jag lovar att jag ska försöka skriva så mkt som möjligt så ni har nått kul att göra ;)
Men men, snart börjar Beck igen :P
Hej då :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0