Ledig

Idag är det sista dagen jag är ledig för resten av den här veckan! Så jag ska sola jätte mkt :D Skönt skönt!
Just det, ikväll blir det fotboll i Mallbacken för min och Fredriks del ! Sveroge mot Danmark tror jag att det var :P Har inte så stor koll på det. Men det kommer nog vara mkt folk iaf :) Och alla lag som spelar i kuppen som heter "Vattenlandskuppen" bor på hotellet som jag jobbar på! Så jag kan ju lova er att det finns saker att göra hela tiden, så därför längtar jag inte så mkt :) Men i förrgår när jag jobbade så fick jag 1300 kr ungefär :) Får ju hela min lön 15 juli! Så det blir väl ungefär 4000 eller mer :) Rätt så skönt!
Jaja, men nu ska jag ta och gå upp och väcka fredrik :P
Ha det bra !
Kram

                                                                                                           

Ledig :D

Härligt :) är ledig i 2 dagar nu! sen jobbaer jag onsdag, torsdag fredag och lördag :( Men idag är det iaf kanon väder så jag ska gå ut och lägga mig nu ;)

Trött!

Klockan är 9.20 och jag har nyss vaknat! Varför ska jag alltid vakna så tidigt? Jo för att jag har ont i halsen och orjkar inte sova!Men jag är lite glad ändå för jag ska till Sunne och kanske köpa en ny bikini :) för de har upp till 90% REA på typ 4 butiker här i Sunne :) Svärmor köpte en bikini igår för 100 kr, så jag kanske också hittar en om jag har tur :D
Efter Sunne så blir det sola :D Skönt skönt! Måste bli brun brun brun ;)
Och ikväll blir det massa FHRIDA <3 Hoppas att jag orkar vara vaken länge trotts att man blir slö av vädret och att jag ska upp och jobba kl 9 imorgon! Det har jag verkligen ångest för! vem vill jobba 09.00-15.00 när det är ca 40 grader i solen? Inte jag iaf! Sen ska jag jobba ONSDAG, TORSDAG, FREDAG och LÖRDAG :( Sen hoppas jag att det är slut för min del faktiskt! För under de dagarna tjänar jag ändå över 3000 kronor och jag känner att det duger för att ha jobbat 6 dagar eftersom jag redan har jobba en gång! De rimngde och frågade om jag kunde jobba igår också. Men det hade jag verkligen ingen lust med! Så vänligt men bestämt sa jag nej :P

Jaja, Nu tror jag att jag ska gå och försöka få liv i Fredrik :)

Pusssssss!


Ingen rukrik!

Har varit i butiken i 4 timmar nu! Men nu är Fredrik påväg hit för att hämta mig :) och då tror jag att vi ska åka och bada för jag orkar inte hålla mig ifrån att bada :P Jag tror att det är ungefär 20 grader i den sjön som vi ska bada i :P Gött gött ;) det går iaf att bada lite! Ännu har det inte kommit in ett moln på himlen. Jätte skönt :) men jag har inte fått solat något :( För jag har bara suttit inne hela dagen :( Men nu ska jag snart få ut i solen :) Ska åka till sommarstugan och lägga mig och sola :) Hoppas solen tar mkt :) För jag vill bli brunare :)
Men men, nu ska jag vara trevlig mot Magnus här :)
hej då!
Kram =)



Butik :)

Igår när mamma kom hem från Göteborg efter sitt besök på sjukhuset, så fick jag reda på av min låssas pappa att jag skulle jobba i butiken helt själv under 2 timmar idag! Så nu sitter jag här! Tur att det inte brukar vara så mkt folk!
Jaja, fint väder har vi iaf :P det tror jag det är på de flesta ställena idag över hela landet. Eller? Har ni fint väder?  Här är det iaf inte ett enda moln på himlen, Superskönt!
Mamma fick reda på igår att hon ska operera sig redan på Tisdag. Ingen stor operation men följderna blir jobbiga för henne! Hon Kommer inte kunna gör a någonting med handen som hon ska operera! Hon får inte tvätta den på 2 veckor, och hon får typ inte ens lyfta ett mjölkpaket och hon kommer att vara sjuikskriven i sissådär 2 månader. Det är ju gött iaf :) Då kan hon ju sola mkt =) Så på Tisdag bär det av till Göteborg igen för hennes del!
Jag är jätte hungrig. Äter aldrig på morgonen nästan, och så blev det idag också!

Igår var vi vid Fredriks sommarstuga 2 ggr :) det var skönt! Andra gången badade vi faktiskt trots att jag har ont i halsen! Jag har haft det i en vecka nu. Börjar bli ganska trött på det om jag ska vara ärlig. Egentligen borde jag ju inte bada! Hosta har jag också som en galning. kl 3 inatt vaknade jag och fick gå upp och ta hostmedicin. Men om jag håller mig ifrån badningen ett tag så går nog min hals över! men vem orkar hålla sig ifrån badandet när det är över 35 grader ute? Inte jag iaf. nej fyfy!
Nej om man kanske ska gå ut och sätta sig en stund  nu! det låter inte fel :)

Kram...


Vattenlandet :)

Idag blev det premiär för vattenlandet för i år :D jag fick massage, sköt med golfklubba och åkte bananbåt :) det var riktigt kul! Man fick åka bananbåt i 10 min men han körde med oss i typ 20 min för han ville att vi skulle trilla i vattnet och tillslut så gjorde vi det :P
Filla ringde förut och frågade om han, Ida Jag och Fredrik skulle åka till Fredriks sommmarstuga och fiska och bada och grilla =) Så det blir det :)
Men min hals är riktigt illa nu :( Men jag ska bada om det så är det sista jag gör här i livet :P
Jaja, nu ska vi åka :D


Midsommar igår & Jobb idag!

Igår var det midsommar och det gjorde inte min hals bättre :S Det var trevligt iaf :D
Fast det blev en del onödigt tjafs måste jag säga! Men det löste sig. Det blev ganska tidigt igår eftersom jag var lite halv dålig. Fick så jävla huvudvärk senare på kvällen som inte var lätt att somna med!

Idag ska jag jobba, vilket jag verkligen inte känner för. Har ingen lust att stå och diska från 4 till typ 10 ikväll :S Nej det är inte precis vad jag längtar efter.

Vaknade 20 över 12 idag. Det var skönt att få sova ut. Det behövde jag om jag ska jobba ikväll.
Blev ett kort inlägg, men jag har inte så mkt mer att berätta.
Kraam


Fan Fan Fan :(

Så klart att jag har lyckats gått och blivit sjuk lagomt till midsommar :( Fan fan fan!! Har ont i halsen, tätt i näsan och öm i kroppen! Men det ska fan inte hindra mig från midsommarfirandet! Jag ska knarka tee, halstabletter och nässpray hela dagen! Då borde det gå bra ikväll tycker jag :)
Och som vanligt så vaknade jag tidigt och kunde inte somna om! Jag vaknade 20 i 9 men Fredrik låg ju och snarkade! Men jag gick upp och la mig och då vaknade jag alldeles nyss 11.40. Det var skönt! Men jag funderar på att gå och lägga mig ett tag till så jag inte är trött tills ikväll! Kanske ska göra en kopp tee och sen gå och lägga sig? Det lät skönt :) Så får det bli :)

Vädret ser ju ut att bli OK! Imorse när jag vaknade så var det sol, men nu är det mulet! men solen tittar fram då och då :) Just nu gör det det !

Ha en trevlig midsommar allihopa :)
Kraaaaaaam :)


Midsommarstång :)

Kl 5 drar jag iväg för att göra en midsommarstång hos min låtsaspappas mormor och morfar :) Det är kommer bli mysigt trots att regnet öser ner! 2 söta hundar kommer att vara där =) Min lilla hund som är en jacj russel och en stor Golden Retriever :)
Vi får hoppas på att inte oskan kommer :S För då blir jag lite skrajj ;) Trots att jag har lovat er och mig själv att jag inte ska kolla på vädret så kunde jag inte låta bli ;P Imorgon kommer det bli regn :( Synd när det är midsommar, och hela helgen kommer vara lite halv dålig, men nästa vecka kommer det bli kanon fint väder varenda dag =) Gott gott :9 men det är ju i Sunne då som jag har kollat upp det =) sen vet jag ju inte vad det blir för väder på alla andra ställen !
Jaja,

                                       
                                                                                 Min hund sintra :) <3




                                                                   
             En Golden Retriever, Dock inte den hunden som kommer som är på bilden! men den ser precis så ut :D Atlas :)


Det är ju lite stor skilnad på storlek på dessa 2 hundarna :) men de brukar gå bra ihop =) Och sen är det en katt med också ;) Och min hund älskar katter så de brukar komma överens :) Och Atlas bryr sig inte så mkt  :)

Hmm, nu kom jag på mig själv att jag var en liten djurnörd :P Men men!
Jag kommer bli jätte blöt sen när jag ska plocka blommor för det är hål på mina gummistövlar :(

Kram

...

Tråkig rubrik?! Ja, men det är ju inte så noga :D
Återigen så vaknade jag av att mormor ringde! Och vi bestämde oss helt enkelt för att vi skulle strunta i att byta TV eftersom det kanske är för stor och för att den är så tung! Men jag överlever ändå :)
Dåligt väder idag :( Får hoppas att det blir bättre imorgon när det är midsommar och fest :9 Då vill man ju att det ska vara fint väder så man kan spela brännboll och kubb :P

Igår var vi och fiskade igen :) det var många som hängde på :) Jag, Fredrik, Fhrida, Klamper, Andersson, Filla och Ida. Klamper blev sur efter ett tag för att han bara fick en fisk :P Ida fastnade i trädet filla kämpade på och Fredrik tittade på efter att jag kom ooch tog över hans spö :) Fhrida satt på en bänk ;) Men innan allt detta så var jag och fhrida med Andersson ut i båten för att fiska gädda ;) Och tro det eller ej men han fick en :) Jag fick ro hela tiden när han fiskade ;) Och hela tiden fick jag vända för jag körde så snett :P
Lite citat från igår kväll :)
A: Nu har jag napp!
S: Åh, nej.
F:Hihi va spännande!
Jag sprang och sätte mig fram vid Fhrida för jag blev så rädd. Där satt vi och skrattade hysteriskt :P
Han fick upp gäddan efter ett tag och han dödade den, eller trodde vi iaf. Jag gick och sätte mig för att ro igen och när jag fick för mig att klappa gäddan så hoppade den till och hoppade nästan upp i knäet på mig, jag kastade mig bak till Fhrida och började nästan gråta ;P Hahah xD det var mkt kul :D

nu är det även bestämt vad som händer på midsommar :) det blöir mellby ;) och Ia ska med :) :) Det är jag glad över eftersom jag inte känner någon annan :P

Nej ska man gå upp och äta frukost? :) Japp det ska man :)
Hej då :)
Kram, Kram


Gammal bild :P

Onsdag 17 Juni

Idag vaknade jag först av att någon låg och petade mej i annsiktet och pratade lite smått för sig själv....i sömnen. . .Fredrik alltså :P. Och sen kunde jag verkligen inte somna om när mormor ringde och sa att jag skulle få deras stora TV J Wiiiie jag blev helt upp i exstas :) Skönt att få en stor TV även om jag typ aldrig bor hos pappa aå är det där jag ska ha den ;) Men de gångerna jag väl är där är det ju skönt med en stor TV :) .

Jag måste ner och hämta TV:n runt 2 så jag ska bara duscha, sen bär det av till Sunne ;P Och då får jag träffa Fhrida :) <3


Solen skiner även idag och jag blir så glad då =) Vill bara ut i solen och lägga mig och njuta, men samtidigt ser jag att det blåser ute och då är det inte skönt.

Igår erkänner jag att jag faktiskt var lite sur! Alla hade åkt på bilbingo vid kolsnäs utom jag Fhrida och fredrik, då blev jag lite sur eftersom jag tycker att det är mysigt med bilbingo =)

Jaja, men de lovade att följa med mig nästa tisdag om det blir fint väder J LÄNGTAR!


Sen har jag tänkt på en sak! Varför vill vi svenskar alltid åka utomlands när det är så fint väder i Sverige J  Räcker det inte med att åka utomländs? ;)


Jaja, ha det bra! Nu ska jag duscha och åka ner till Sunne och Fixa TV och hämta Fhrida  :) 


JOBB :)

Imorse drig jag iväg på en jobbintervju på spa redan kl 10 :9 det gick jätter bra och jag fick jobbet =)
Jag ska börja redan på Lördag :) Jag kansek inte har det roligaste jobbet ;) men det är ett jobb ;) Jag ska nämligen diska i resturangen på hotell SPA+ ;) Kommer nog gå bra =) Det är ju ganska bra betalt =)

Som jag klagade på här om dagen att de alltid visar fel på vädret ;) Idag skulle det egentligen bli regn var det någon som sa, men vi fick kanon väder och det var nog bara för att jag slutade titta på vädret ;) det känns så meningslöst! JAg låter andra slösa ut tiden på det :)
Jag har iaf hunnit sola lite idag , så jag har fått lite färg! Men nu har molnen börjat dra in :) men jag ska inte klaga för helt mulet är det inte.
Och till helgen är det midsommar för er som kansek har glömt :) Men jag joppas på fint väder och kall dricka :D


Förta dagen

Idag är det första dagen på ett långt härligt sommarlov! Men vädret är fortfarande som det har avrit de senaste 14 dagarna... Fult alltså :(  Vädergubbarna har ända sen i Onsdas lovat fint väder idag, det skulle bli sol och inte ett moln och 17 grader! Det låter härligt men jag kunde väl förstå att det inte var sant! Varför kan det inte bara sluta spå väder och låta det bli som det bli utan att de ska ge alla i världen falka förhoppningar! Jag vet att det är ingen som tvingar mig till att se vädret men det gör jag iaf, men nu ska jag fan sluta med det!
Men jag har iaf bestämt mig för att jag ska inte låta vädret förstöra mitt sommarlov! det finns mycket annat man kan göra också!
Jag har t.ex bestämt mig för att jag ska få med Fredrik till Göteborg, eftersom mamma sa att jag är stor nog för att åka själv nu :P Så jag får väl se om jag får med mig honom =)

Jag kom att till kolsnäs i lördags också :) Men snål som jag är så hade jag ingen lust att betala 160 kr för att gå in när det inte ens va folk knappt och allt var inte öppet heller, så jag Ia och Fhrida bestämde oss för att ta den blöta vägen som sist. . . . vattnet! Men det gich inte lika bra den här gången för när vi kom in så kom det en civilvakt och slängde ut oss :P Så vårat besök på kolsnäs i lördas varade i ungefär 3 minuter =) Haha xD
Men men jag får väl försöka lyckas bättre med festandet till helgen när det är midsommar =) Och jag har beslutsångest för jag vill vara på så många ställen :S Som hos min granne där jag alltid har varit, eller hos mamma och Henrik eller om vi ska vara med Fredriks föräldrara! Men så igår kom fhrida med ett förslag också som gjorde valet svårare för mig men som lät jätte kul, Anna och Alex skulle fråga om det fick låna Alex mormor och morfars hus här i Sunne:) Och det tyckte jag lät kul :D Så om det får det så bär det nog av dit om vi har skjuts hem sen på natten då =) Jaja, jag får se vad det blir :)
Men nu ska jag ta och gå upp och äta frukost =)
Ha det bra =)


13 juni

Igår satt jag vid datan i 6 timmar och hade så jävla tråkigt. Fanns inget att göra, fredrik va ju på studentfest i Torsby och va inte hemma förrän halv 4. Och nu mår han dåligt som ett as mnen han får faktiskt skylla sig själv när han aldrig kan dricka lagomt mkt! Jag ville också ut igår, så jag va avundsjuk :( Och inte nog med det så fick jag prata med emma i telefon och hon sa att det var kul och hon ville att jag skulle komma, och då blev jag ännu mer avundsjuk :( Hon försökte ta sig in på faktoriet :P Jag vet faktiskt inte hur det gick men jag tror inte att det gick så bra ;) Men jag får se om jag ska ut ikväll =) är ju ganska sugen, men vädret är ju inte det bästa :( Men det ska bli fint väder på måndag :)

Studentkalas hemma hos Ida sen :) Får se om jag lyckas få med mig Fredrik! Det tror jag knappast eftersom han är så jävla bakfull :S Och då vill jag hellre att han ska stanna hemma så han blir piggare tills ikväll för då vill jag att vi ska åka runt på sunne om jag inte ska ut ;)
Och fhrida ska på bröllop idag så henne lär jag ju inte se nått idag :( Men men, en dag kanske jag överlever utan henne :P

Jag tycker min blogg är snygg :P


Äntligen :)

Äntligen har jag fått sommarlov :) men än känns det inte ;)
Vill bada och sola så man får lite färg :)
Imorgon för den som inte har fattat än så är det kolsnär :P men jag ska inte ut för jag har inget att dricka :( , så jag stannar hemma med fredrik :) Blir väl ett varv på Sunne på kvällen :9
Och Fhrida ska jobba på sin kusins bröllop imorgon så henne ser jatg inte mkt av imorgon :8 men hon har iaf varit snäll och gjort min blogg till jordens snyggaste :P
Fredrik är på studentfest i Torsby så jag sitter här i min ensmhet och tycker lite synd om mig själv :( Men sånt är livet :P
Kände att min blogg behövdes fixas till en aning :P hihi :)
Jaja, det var väl allt :p
hejdå =)


Fhrida =)

Idag är ingen vanlig dag för det är Fhridas födelsedag, Hurra, hurra, hurra =)
Så jag ska hem till fhrida och spela kubb sen :P
Men hon är faktisk inte ensam om att fylla år idag =) för Fredriks mamma fyller faktiskt också år :)
 
Kort inlägg! Men jag har inte så mkt mer att säga, mer än att jag är ledig idag, imorgon och på Torsdag =)


Men :( !

Fick inget sommarjobb på Sibylla! men det kunde jag väl förstå :( det är så jävla orättvist att vissa får 3 jobb och andra inget!! Varför fortsätter du att söka när du redan har? Ge andra chansen för fan!! Blir så jävla irriterad!!!! Åååååååååååh.

Idag har jag iaf lekt med Frida Janson =) har varit riktigt jävla kul måste jag säga!!! ;) Hihi :)
Sen är det saker som har varit mindre kul idag................klaga inte på miG!!!!

Fredrik är på bal nu :) Men jag hoppas att han kommer ehm snart för jag saknar honom lite :$ Men jag ska nog ta och gå och lägga mig nu för jag orkar inte sitt uppe och vänta på dej din lilla skit ;)
Godnatt =)

 <3
Tro, Hopp och Kärlek <3

Sibylla :P

Idag har jag ringt och sökt sommarjobb på sibylla :) samtalet via telefon gick bra =) Och jag hoppas att jag får jobbet =)
hon sa att intervjun va redan nu på söndag! Så om dom är intresserade så skulle chefen ringa redan imorgon! Jag hoppas att han ringer =) Men jag brukar ha otur så jag får se =)
Hade matteprov idag också!! gick åt helvete! Fick 2 rätt av 12 så det är ju ett tämligen stort IG :8 Faaaan!
Men nu ska jag ta och gå och äta =) Matsalen stänger redan kl halv 12 idag för 3 och 4 har student middag =)
Nu ska jag kila iväg ;)
hej då!


Får träffa min Fhrida idag och så ska kusinvitamin klippa mig :)

Arg, arg och arg :@

Idag är jag jätte arg :@ Har matteprov imorgon kvart över 8 och sen har jag inget förrän 20 i 2 på eftermiddagen!! Och min cpmattelärare vägrar att flytta provet!! Blir man arg då ? Hmm ,ja det blir man iaf om man heter Sara.
lördagen ser ganska tråkig ut för mig också :( Fredrik ska på bal och fhrida ska kanske till Degerfors!!
Alla överger mig!

Får väl vara hemma själv och trösta mig med att det snart är sommarlov! Kanske sover hos mamma men alla är alltid på dåligt humör där!! Så det är inte så kul att vara där just nu! Men men, hoppas att min pappa är hemma så kanske jag kan sova hos homom på lördag! Får se vad det blir. Men hälst av allt vill jag att Fhrida ska stanna i sunne.

Sista lektionen för idag. men jag sitter och gruvar mig över att åka tåg hem. är ju så van vid att åka bil ehm varje dag, men så har det inte blivit en enda gad den här veckan :( Så att åka tåg är döden tycker jag !! Eller om jag kanske åker buss hem och 'är hemma en kvart senare? det vore det kanske värt ;) JAg får se hur det blir :) beror på om Lisa och nIcole ska åka buss :P
Det känns som att min helg blir tråkig för jag har en känsla av att Fhrida kommer att åka till degerfors :( Men jag får väl se hur det blir!
Dåligt väder är det idag också! när ska det bli fint igen ?

Asså, just nu käns det som att jag får panik! det käns som inget stämmer. Men det är väl abra för att jag tänker på morgondagen som är så jobbig och på att jag kanske kommer ha tråkigt i helgen. Men jag får ta och ringa till Maschotta på lördag! Har jag tur så kanske hon vill va med mig :)


=)

Igår färgade ida mig ;) det blev bra! Och jag är glad för jag kan ha sidbena nu ;) Förut var min lugg för kort efter att jag hade klippt hellugg ;)
Har 3 lektioner kvar nu. Onsadgar är de värsta dagarna! men nu ska jag inte klaga för det är sista onsdagen före sommmarlovet :) för nästa onsdag är det resurs ;) Och sara har varit så duktig i skolan så hon behöver inte åka dit då fölr hon har inget kvar att göra ;) 
Estet, gympa och svenska kvar ;) Esteten är jag klar med så då ska jag och lisa göra våran egna låt ;) Gympan blir nog inte så jobbig, och svenskan ska vi börja att skriva bokresencion på. Och imorgon börjar jag nog inte typ förrän 12.40 om jag slippe esteten ;) Hoppas :)

J A G  V I L L  H A  S O M M A R L O V !!

Tro, Hopp och Kärlek <3 


 

Prov och nya kläder :)

Nu har jag prov om 2 timmar som jag inte har tränat på :( Kommer gå åt helvete :( Men jag fick iaf veta att jag fick MVG på min uppsats om Bulimi och det gjorde så jag fick MVG i kursen :)

Igår var jag och Ia i Kd och köpte nya kläder :) 3 nya linnen, en klänning, ett par tights, solglasögon och 2 par skor :D

Ska sova hos mamma inatt också :P Kul :D
Får se om jag hinner träffa Fhrida nått idag :) det var ett atg sen nu :P



RSS 2.0